Nieuwsberichten


Bron: Wijkwinkel Schollevaar, 8 februari 2019

De Belastingdagen komen er weer aan!

Wijkwinkel Schollevaar organiseert op donderdag 4 en dinsdag 9 april weer de invuldagen voor de belastingaangifte over 2018. U kunt een afspraak maken in de wijkwinkel in het Huis van de Wijk aan het Stationsplein (klik hier voor de contactpagina met de openingstijden). Neem hiervoor uw telefoonnummer, adres en DigiD-code mee. Heeft u nog geen DigiD-code? Dan vragen wij die gelijk voor u aan, want zonder DigiD-code kunnen wij u niet helpen! Nadat u een afspraak hebt gemaakt krijgt u een bevestiging mee met daarop een lijst van documenten die u mee moet nemen. Het invullen is gratis wanneer het bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 35.000,- voor alleenstaanden en € 51.000,- bij een fiscaal partnerschap. Indien u aan deze voorwaarden voldoet en in Capelle aan den IJssel woonachtig bent kunt u door ons geholpen worden bij het invullen van de belastingaangifte over 2018.
 
Bron: Stichting Welzijn Capelle, 22 oktober 2018

Wijkwinkel Schollevaar voortaan in Huis van de Wijk

Wijkwinkel Schollevaar is sinds maandag 15 oktober te vinden in het Huis van de Wijk Schollevaar aan het Stationsplein. Inwoners van Schollevaar kunnen al meer dan tien jaar terecht bij de Wijkwinkel voor uiteenlopende hulpvragen.
Klik hier voor het hele nieuwsbericht.
 
Bron: IZB, 6 april 2018

Wijkwinkel helpt mensen aan een schone lei

Indertijd was het een aansprekend voorbeeld in het boekje “Kerk voor de buurt” van René van Loon. Hij stond aan de wieg van de wijkwinkel in Capelle-Schollevaar, waar gemeenteleden als vrijwilliger aan de slag gingen. Een impressie.
Klik hier voor het hele nieuwsbericht.
 
Bron: IJssel en Lekstreek, 14 maart 2018

Capels Compliment voor Henk en Connie

Het Capels Compliment is uitgereikt aan het het echtpaar Connie en Henk van der Keur. Ze ondersteunen als vrijwilliger van de Ontmoetingskerk al meer dan 10 jaar met hun betrokkenheid de activiteiten in de wijkwinkel in de wijk Schollevaar.
Klik hier voor het hele nieuwsbericht.
 
Bron: IJssel en Lekstreek, 5 maart 2018

Wijkwinkel Schollevaar viert tienjarig bestaan!

Wijkwinkel Schollevaar viert op 10 maart feest omdat deze 10 jaar bestaat! Alle wijkbewoners zijn op deze dag van harte welkom in de wijkwinkel in winkelcentrum De Scholver. Verschillende vrijwilligers geven een inkijkje in ‘hun’ activiteiten.
Klik hier voor het hele nieuwsbericht.