BreicaféIedere dinsdagmiddag is het gezellig druk in de wijkwinkel als de crea-groep 'praten en breien' bij elkaar komt. De groep bestaat uit ongeveer 25 vrouwen die in wisselende samenstelling op dinsdagmiddag langskomen voor een praatje, kopje koffie of thee en natuurlijk om te breien.

U kunt er met uw eigen meegebrachte spullen breien voor uw kinderen en/of kleinkinderen, maar u mag ook meebreien voor het goede doel, de stichting Malawi Schools and Hospitals. Daarvoor is wol aanwezig. Regelmatig wordt er een flink aantal dozen door de stichting opgehaald. Klik hier voor meer informatie over deze stichting.

Het breicafé is elke week op dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om te kijken. Iedereen is van harte welkom. Meedoen is gratis. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd,  waarmee weer nieuw materiaal wordt gekocht.

Heeft u nog restjes breigaren of ander materiaal liggen? Wij zijn er blij mee! U kunt dit afgeven in de wijkwinkel (tijdens openingstijden). Of als dit een probleem is, bel onderstaand nummer en we komen het bij u ophalen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Conny van de Veerdonk: 06-17296363.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door Werkgroep Creatief van WijkOverlegPlatform Schollevaar.

Adres Wijkwinkel Schollevaar:
Picassopassage 33, Capelle aan den IJssel
Meer informatie

Openingstijden_klein